Zrob logi bo kompletnie nie wiesz gdzie rece włozyc.... :wink:
GRUBA sprawa , paski się kręcą , silnik nie!
Zwiń
X
-
-
nie mam takiej mozliwosci , nie mam lapka z xp i kable mam dziadowski na usb ktory nie dziala , bledy podjechal mi koles z innego forum sprawdził , powiedział ze błędów nie ma.
Komentarz
-
Odezwij sie na PW... zrobie Ci logi i powiem co w trawie piszczy...Przemek
DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
Komentarz
-
okazałao sie ze mocowanie klapy gaszącej sie urwało i moze dlatego w not lauf wchodził , zamocowałem ja na trytytki , bo zeby to naprawic caly egr trzeba wymienic , ale znalazłem n239 lezącego na kolektorze lekko nadtopionego , powiesiłem go na trytytce na sowim miejscu , i od tamtej pory (100 km temu) wszystko narazie działa , dopóki trytytki do klapy gaszącej nie puszczą xD
Komentarz
-
cała diagnoza równie niechlujna jak tytuł wątku... :roll:Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
... o naprawie juz nie wspomne...Zamieszczone przez mattyah4x4cała diagnoza równie niechlujna jak tytuł wątku... :roll:Przemek
DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
Komentarz
-
no sorry , ułamał sie plastikowy element trzymający klape gasząca , przymocowałem ja i narazie działa , chcąc to naprawić powinienem wymienić cały egr za 400 zł bo pypeć plastikowy sie urwał ....
Komentarz
-
PiotreQ, zmień ten silnik w podpisie, pewnie masz ahf. EGR to się poprostu wywala, a nie kupuje nowy :P
Komentarz
-
Komentarz